0477 21 48 15

Over Patrick

Patrick Clabots

Reeds 30 jaar geleden heeft Patrick met veel enthousiasme zijn intrede gedaan in de vastgoedwereld. Dit enthousiasme is nooit vervlogen. Door zijn jarenlange ervaring weet Patrick hoe belangrijk, en soms emotioneel, het verkopen van uw woning kan zijn. 

Met een warm, vriendelijk contact waarin een goede samenwerking en wederzijds vertrouwen primeert helpt Patrick u graag om de verkoop van uw woonst op een comfortabele manier te realiseren.
Contacteer Patrick

Functie binnen het bedrijf

Vastgoedconsulent
Met zijn functie als vastgoedconsulent zorgt Patrick vastberaden voor een persoonlijke begeleiding bij de verkoop of aankoop van uw woning, appartement, bouwgrond of project. Met reeds 30 jaar ervaring in de vastgoedsector kan Patrick u voorzien van deskundig advies, overal waar nodig.

"Al 20 jaar zijn we een gevestigde waarde in uw regio."

Al 20 jaar is het team van Swevers Real Estate een gevestigde waarde in Limburg. Met kantoren in Hasselt, Beringen en Borgloon zorgen de erkende vastgoedmakelaars en een 15-tal medewerkers dagelijks voor een nieuw aanbod aan panden in de regio.

Iedereen binnen het team heeft zijn eigen specialiteiten zodat u verzekerd bent van deskundig advies, overal waar nodig. We begeleiden u doorheen het hele proces, telkens op een deskundige en transparante manier. Zo hoeft u zich nergens zorgen over te maken.
Meer over Swevers Vastgoed

Vraag uw gratis, individuele schatting aan

Adres
U moet deze voorwaarden aanvaarden.